TV: Natura e ambient

Magner bon con prodoc del post

Juebia, 18.04.2024 da les 20:50-21:05

Te Fascia l é semper più restoranc e ativitèdes gastronomiches che ge fèsc lèrga a prodoc che vegn dal teritorie de la val e dintornvia: n endrez che no demò l deida i produtores locai ma l met dant ence l conzet de economia zircolèra desche ejempie de na economia che danejea de manco l ambient. Sion jic a rejonèr coi patrons de trei bela e cognosciuda aziendes de Fascia che porta dant chest leam fon col teritorie e co la tradizion gastronomica ladina: la Malga Roncac e l Agritur El Mas a Moena e l Restorant El Filò a Poza per saer zeche de più en cont de coche i à endrezà sia ativitèdes. Trei aziendes che à l cher tel passà con sie stamp familièr, ma che palesea ence la voa de jir envers n davegnir dinamich e inovatif e che les moscia che ence te na valèda olache no l é sci sorì coltivèr i ciampes se pel ampò propor prodoc bogn e de gran calità con n eie out envers l teritorie e l'ecologia. Program de Francesco Detomas, a cura de Anna Mazzel